Om oss

Mammerdalens vildmarkscamp och jaktområde ligger mellan Hede och Sånfjället i hjärtat av Härjedalen och startades 2002. Här finns möjlighet att tillgodose sina naturintressen, vare sig det handlar om bäckmete av öring, jakt på älg/björn/småvilt, hundträning eller bara för att få lite lugn och ro några dagar.

Jaktmarkerna om 6100 ha är fantastiskt belägna och präglas av tallskog och myrmark och även en del lågfjällskaraktär. Runt knuten finns fina fiskevatten med ädelfisk.

Vi ordnar alla sorters arrangemang, allt från exklusiva jakter med helpension till teambuilding, hundkurser, kickoffer konferenser, valpträffar, dressyrkurser för hund, även privata kurser för dig och din stående fågelhund. Vi utför även apporttest och tränar stående fågelhundar på uppdrag.

Hör gärna av er om vilka önskemål du har, så skräddarsyr vi aktiviteterna. Vill du jaga och fiska på egen hand går det utmärkt. Målsättningen för oss är att ge det där lilla extra så att alla ska trivas och får uppleva naturen i Härjedalen från sin bästa sida.

Kontaktuppgifter

Härjedalsguiderna AB
Synderkölen 218
840 93 Hede
Telefon, Niklas Köhler: +46 70 616 55 84
Email: harjedalsguiderna@gmail.com

Hitta till oss

Mammerdalen karta
Koordinater: WGS 84 (lat, lon) N 62° 23.4498', E 13° 21.5742'

Vi är Härjedalsguiderna

Niklas Köhler

Niklas Köhler

Maria Köhler

Maria Köhler