Fågelhundsträning på egna marker

Fågelhundsträning individuellt eller i grupp

Kom och jaga/träna hund med instruktör på våra fjäll- och skogsmarker. Kanske vill du som förare lära dig mer om jakt med stående hund, få tips om hur du ska bete dig i fågelsituationer och hur du ska föra och stötta din hund för ett gott resultat. Då kan vi på Härjedalsguiderna erbjuda coaching och handfasta tips under jakt eller jaktliga former på våra egna marker.

Träningen är ekipageanpassad och vänder sig till både nybörjare och något mer erfarna. Vi har mer än 25 års erfarenhet av träning, jakt och jaktprov med stående fågelhund.

Du får en heldag/helg med utbildad instruktör som ägnar sig enbart åt dig, din hund och er som team. Det finns även möjlighet att avlägga apportbevis.

Du kan komma ensam med din hund/hundar eller dela dagen med valpköpare, goda vänner mfl och deras hundar.

Prisexempel: 4.000 kr per dag för träning. 5.000 kr per dag för träning med fällning/jakt. Max 6 hundar. Exkl. kost & logi, som kan ordnas vid önskemål.

 

Vi tränar din hund åt dig

Vi erbjuder även att träna (jakt/apport/kondition) och tävla med hundar på längre uppdrag. Där du lämnar din hund att bo hos oss under en period. Hör gärna av dig så lägger vi upp en plan för din hund.