Fullbokad - Fjällkurs för stående fågelhundar

1 april, 15 och 16 april

Du kan anmäla dig till en dag eller till alla tre dagar. Fjällkursen är ekipageanpassad och vänder sig till både nybörjare och något mer erfarna som vill lära sig tänka mer jaktligt samt förbereda sig inför jakt och jaktprov. Vi erbjuder coaching och handfasta tips ute i våra fjällmarker belägna vid Skärsjövålen/Storåsen (Härjedalen). Under kursen finns även möjlighet att få tips för att komma vidare i apportmomentet samt avlägga apportprov (brittiska hundar). Som kursledare har vi mer än 25 års erfarenhet av träning, jakt och jaktprov med stående fågelhund.

Pris: 1.200 kr per person / dag
Max 6 ekipage, för optimal släpptid och coaching. I kursavgiften ingår kursledare, skotertransport och lunch.
Anmäl dig och din hund genom att mejla ditt namn, hundras och ålder på hunden till: harjedalsguiderna@gmail.com, Först till kvarn. Bekräftelse sker per email.
Välkommen!

Program

Vi samlas kl. 08.30 hos oss på Skärsjövålen 218. Tar en kaffe vid brasan och lär känna varandra. Där efter tar vi 10 minuter skoterfärd till fjället. Mitt på dagen serveras varm lunch som lagas över öppen eld ute i marken. Vi håller på så länge hundar och förare har krafter kvar.
Önskas övernattning så finns möjlighet här hos oss. Det kostar 300 kr per natt/person.

Enskild fågelhundsträning

Valpträff eller en dag med goa vänner, då finns också möjlighet till enskild träning bara för ditt sällskap. Det kostar 5.000 kr per dag och sällskap. Helst inte fler än 6 hundar per dag.
Hundkurs vårfjäll deltagare
Hundträning vårfjäll
Hundträning vårfjäll
Hundträning vårfjäll
Hundträning vårfjäll
Sonfjället vinter