Hund

Nedan kan du läsa mer om de aktiviteter och tjänster vi erbjuder inom området hund.

Vi tränar din hund

Vi tränar din hund

Behöver din stående fågelhund finslipa detaljer eller komma i form inför jakt eller prov?Vi tränar din hund utifrån just det behov du och din hund har, där du lämnar din hund att bo hos oss en period. Hör gärna av dig så lägger vi upp en plan för din hund och lämnar ett erbjudande.

Träning & kurser

träning och kurser

Kom och jaga/träna hund med instruktör på våra fjäll- och skogsmarker. Kanske vill du som förare lära dig mer om jakt med stående hund, få tips om hur du ska bete dig i fågelsituationer och hur du ska föra och stötta din hund för ett gott resultat. Då kan vi på Härjedalsguiderna erbjuda coaching och handfasta tips.

Hyr jaktguide med hund

hyr jaktguide med hund

Har du egen mark och vill arrangera jakt med stående fågelhund, då finns möjlighet att hyra guide med hundar av oss. Vi guidar med jaktprovsmeriterade hundar och har säkerheten högt prioriterad under våra guidningar. 

Våra hundar

våra hundar
Vi försöker alltid hålla högsta kvalitet på våra hundar och ser till att våra kunder som önskar hundar och hundförare går ut på fjället eller i skogen med jaktprovsmeriterade hundar. Läs mer om våra hundar.

Dressyr-akuten

Image
Sidan är under uppbyggnad, återkom gärna senare.

Pensionat / sommarkollo

pensionat / sommarkolla

Vi inackorderar och aktiverar din hund för en dag eller flera månader, under alla dagar över året, i mån av plats. Du kan köpa till apportträning och jaktträning om du vill.